Een spanplafond voor en na zien? Bekijk hieronder enkele voorbeelden van plafonds voor en na de plaatsing van een spanplafond. Deze foto’s van door ons uitgevoerde projecten tonen u hoe eenvoudig, snel en schoon wij een spanplafond installeren. En hoe verbluffend het resultaat is. Het nieuwe plafond is strak en netjes, maar is tegelijkertijd ook stijlvol en geeft sfeer aan de ruimte. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in de showroom.

De vele mogelijkheden van een spanplafond

Een spanplafond kent vele mogelijkheden en is daarom geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Of u nu last heeft van slechte akoestiek in uw kantoor of oude waterschade aan uw plafond weg wilt werken, een spanplafond is de oplossing. Maar ook wanneer u gewoon een mooi en strak plafond wilt dan is een spanplafond wat u zoekt. Spanplafond zijn ideaal voor zowel bestaande als nieuwbouw en kunnen prima in kleinere maar ook in grote ruimtes worden gemonteerd. Ook als u een schuin dak heeft kunnen wij bij u een spanplafond plaatsen.

Diverse soorten spanplafonddoeken

Voor elke toepassing is er een ander soort doek verkrijgbaar. Voor een geluidsisolerend plafond is er bijvoorbeeld een doek met microperforaties dat, gecombineerd met geluidsisolerende platen, het akoestisch klimaat in de ruimte aanzienlijk verbetert. Voor praktijkruimten en behandelkamers van huisartsen, tandartsen of andere gezondheidsinstellingen is er een speciaal antibacterieel doek. En ons vochtwerende spanplafonddoek is ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer, maar kan ook in zwembaden en sauna’s gebruikt worden. Ook ons standaard doek is heel veelzijdig. Dit polyester geweven doek is namelijk verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren en kan zelfs bedrukt worden met elke gewenste print.

Spanplafond voor en na

Om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden kunt u hieronder foto’s bekijken van diverse spanplafonds voor en na:

De kosten van een spanplafond

Enthousiast geworden en benieuwd naar de kosten van een spanplafond? De handige rekentool op onze website geeft u direct een goede indicatie van de kosten voor een spanplafond in uw woning, kantoor of praktijkruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan staan wij u graag te woord. Wij komen ook graag bij u langs met wat voorbeelden zodat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is als u kiest voor een spanplafond.

Direct prijs berekenen →