Een spanplafond is een polyester geweven doek dat we onder uw bestaande plafond spannen. Wij gebruiken de zogenaamde koude spantechniek waarbij geen hitte wordt gebruikt. De doeken die wij leveren zijn van zeer hoge kwaliteit, voldoen aan alle strenge eisen en zijn brandvertragend. Het is dan ook niet voor niets dat wij een fabrieksgarantie van 10 jaar kunnen geven.

Kies het spanplafond dat bij u past

Er zijn verschillende type spanplafonds beschikbaar. Binnen ons assortiment kunt u o.a. kiezen uit:

  • Standaard doek met polyester coating, uitstekend geschikt voor algemene ruimtes in huis.
  • Vochtwerend doek, ideaal voor badkamers of keukens.
  • Lichtdoorlatend doek waarbij de verlichting boven het plafond wordt gemonteerd. Geweldig effect met 80% doorschijnend doek.
  • Antibacterieel doek, bestemd voor o.a. ziekenhuizen of (tand)arts praktijken.
  • Akoestisch doek, werkt fantastisch bij akoestische problemen. Ideaal om galm te voorkomen in kantoren of bedrijfsruimtes.

Wat kost een spanplafond?

De kosten van een nieuw spanplafond laten plaatsen is vooral afhankelijk van de gewenste oppervlakte en het gewenste materiaal. Omdat in vrijwel alle gevallen gaat om maatwerk bieden we een vrijblijvende offerte.

Op basis van de ingevulde gegevens, wordt er automatisch een kostenschatting gemaakt. Om het beste resultaat uit de schatting te krijgen, is het belangrijk om het formulier zo correct en volledig mogelijk in te vullen. Voor een gedetailleerde offerte of voor het maken van een afspraak verzoeken we u om ook uw contactgegevens in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Het opmeten van de ruimte is heel eenvoudig. De breedste en langste lengtes moeten worden gemeten. Zie voorbeeld hieronder.