Spanwanden: dé sfeervolle oplossing voor huis en kantoor

Op zoek naar een onderhoudsvrije en duurzame wandbekleding die ook nog eens sfeervol en flexibel is? Ontdek de vele voordelen van een spanwand. Verkrijgbaar in vrijwel elke RAL-kleur, binnen 1 dag geplaatst, afneembaar en te bedrukken met prints of een mooie foto. Een spanwand is een sfeervolle oplossing voor bijna elke ruimte in huis of bedrijfspanden. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Spanwanden

Naast spanplafonds voor elke ruimte leveren wij ook spanwanden. We spannen hierbij een polyester geweven doek voor een bestaande wand waardoor de oude wand volledig wordt weggewerkt. Een spanwand is daarmee een heel praktische en effectieve manier om bijvoorbeeld een ouderwetse stenen muur of allerlei leidingwerk te bedekken. Het resultaat is een strakke wand die tegen een stootje kan en vrijwel onderhoudsvrij is. Benieuwd naar de opties? Lees snel verder of neem direct contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen →

Spanwand bedrukken

Het doek dat wij gebruiken voor onze spanplafonds en spanwanden is leverbaar in een groot aantal kleuren. Maar u kunt er ook een persoonlijk en uniek tintje aan geven. Wij kunnen uw spanwand namelijk bedrukken met elke gewenste opdruk. Hierbij kunt u denken aan een mooie foto, maar ook aan een print of patroon.

Printwanden

spanplafond-descorPrintwanden en printplafonds worden gerealiseerd met behulp van moderne digitale druktechniek met zeer hoge definitie op basis van een collectie foto’s van talentvolle designers of aan de hand van uw aangeleverde materiaal. Het systeem is geschikt om elke afbeelding of logo te printen. Een printwand is zowel privé als zakelijk een verrijking voor uw interieur.

Een bedrukte spanwand is ook ideaal als bureau divider. Door een losstaande spanwand met akoestisch doek tussen werkplekken te plaatsen, creëert u rust en verbetert u bovendien de akoestiek in de ruimte. Of kies voor een van onze lichtdoorlatende doeken voor een spanwand. Deze doeken zijn voor 80% doorschijnend en kunnen met of zonder print geleverd worden. Plaats verlichting achter deze wand en u zult versteld staan van het prachtige en sfeervolle effect.

Mogelijkheden en voordelen van een spanwand

Omdat wij voor spanwanden dezelfde doeken en techniek gebruiken als voor onze spanplafonds zijn ook de mogelijkheden en voordelen gelijk. Zo profiteert u ook bij een spanwand van de volgende eigenschappen:

  • Snelle en schone montage;
  • Strakke afwerking;
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs;
  • Kleurvast;
  • Afneembaar;
  • Thermische en akoestische isolatie;
  • Lange levensduur;
  • Buitengewoon sterk en stabiel;
  • Voldoet aan brandklasse M1;
  • Vrijwel onderhoudsvrij.

Ook qua opties zijn spanwanden niet anders dan spanplafonds. Inbouwspots, speakers, ventilatieroosters kunt u laten integreren. Oneffenheden, verkleuringen en slijtage werken wij perfect weg. En met een mooie sierlijst of koof, maakt u uw nieuwe, strakke spanwand helemaal af. Maak een afspraak om de mogelijkheden met ons te bespreken of laat u inspireren door eerder uitgevoerde projecten.

Of bereken direct uw prijs→