Wilt u een spanplafond laten plaatsen, maar wilt u eerst weten wat de kosten van het spanplafond dat u in gedacht heeft zijn? Dan staan we van Spanplafond Totaal graag voor u klaar. Op onze website vindt u een eenvoudige calculator waarmee u binnen één minuut de prijs van uw spanplafond online uitrekent. Hoe fijn is dat?

Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen. Het plafond kan vaak al binnen één dag worden geplaatst en is van zeer goede kwaliteit. Wilt u meer weten over een spanplafond en de kosten ervan? Lees dan verder of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

De kosten van een spanplafond per m2

De totale kosten van een spanplafond zijn afhankelijk van het soort ruimte waar het plafond in geplaatst wordt en hoe groot deze ruimte is. Voor een spanplafond in een badkamer of andere vochtige ruimte zoals een keuken heeft u namelijk een ander soort doek nodig dan bij een spanplafond in de woonkamer. Daarnaast speelt ook de afwerking en of u verlichting in het plafond verwerkt wil hebben een grote rol. Over het algemeen is een spanplafond een stuk goedkoper dan andere soorten plafonds. De gemiddelde kosten van een spanplafond liggen tussen de €70,- en €90,- per vierkante meter. Wilt u precies weten hoeveel uw plafond gaat kosten? Gebruik dan onze rekentool.

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Wanneer u kiest voor een spanplafond, brengt dit vele voordelen met zich mee. Een spanplafond is namelijk onderhoudsvrij en ook vochtwerend. Dit zijn niet de enige redenen waarom u voor een spanplafond kunt kiezen, wij zetten daarom alle redenen voor u op een rij:

  • Onderhoudsvrij
  • Vochtwerend
  • Binnen één dag geplaatst
  • Strakke en egale uitstraling
  • Geen naden en scheuren
  • Gaat tientallen jaren mee
  • Mogelijkheden voor plaatsen spots en geluidsinstallatie

Bereken uw prijs binnen 1 minuut

Zoals u eerder heeft kunnen lezen is de prijs van het laten plaatsen van een spanplafond afhankelijk van de gewenste oppervlakte en het gewenste materiaal. Het gaat bijna altijd om maatwerk. Om u toch een indruk van de prijs te geven hebben wij een rekentool op onze website, waarmee u eenvoudig uw prijs kunt berekenen. Door uw gegevens in te vullen wordt er automatisch een kostenschatting gemaakt en weet u wat u ongeveer kunt verwachten.