Gaat u de badkamer renoveren? Kijk dan hier

We ontvangen met regelmaat aanvragen voor het installeren van spanplafonds in badkamers. Overweegt u ook een nieuw plafond in uw badkamer of gaat u de badkamer in het geheel renoveren? Kijk dan snel hieronder. Ter inspiratie laten we hier een aantal projecten zien van opgeleverde werken.

Nieuw plafond badkamer

Het is misschien niet het eerst waar u aan denkt, maar een spanplafond is zeker een hele goede optie als nieuw plafond voor de badkamer. Sterker nog, een spanplafond heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten plafonds. Naast het standaard plafonddoek is er namelijk een speciaal, vochtwerend plafonddoek verkrijgbaar dat speciaal ontworpen is voor vochtige ruimten. Een spanplafond is hiermee zeer goed bestand tegen vocht en warmte. De kans op schimmelvorming is hierdoor zeer klein. Ook is een spanplafond in de badkamer onderhoudsvrij. U hoeft het hooguit af en toe af te nemen met een vochtige doek.

Spanplafond badkamer met verlichting

Zoals de voorbeelden hier laten zien is het ook mogelijk om verlichting aan te brengen in een spanplafond. Net als in andere ruimtes kunt u hierbij kiezen uit verschillende opties. U ziet hier onder andere verlichting met led-strips en een spanplafond met spotjes. Ook combinaties van verschillende soorten verlichting in de badkamer behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het belangrijk dat de verlichting die gebruikt wordt geschikt is voor gebruik in vochtige ruimten.

Kosten spanplafond badkamer

Bent u na het zien van deze prachtige resultaten benieuwd naar de kosten van een spanplafond in de badkamer? De rekentool op onze website geeft u alvast een goed indicatie. Wilt u meer informatie of een gedetailleerde offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct contact opnemen

You Might Also Like