Zwembad met spanplafond

Af en toe komen er hele bijzondere projecten voorbij waar we stiekem best trots op zijn. Neem nou bijvoorbeeld dit zwembad. Met alle hoeken, uitsparingen en vormen was dit plafond een behoorlijke uitdaging. Maar het eindresultaat laat zien dat vrijwel alles mogelijk is met een spanplafond.

Waterafstotend plafonddoek

Speciaal voor vochtige ruimten zoals dit zwembad maar ook bijvoorbeeld de badkamer in huis, is er een waterafstotend plafonddoek beschikbaar. Deze is, nog beter dan ons normale plafonddoek, bestand tegen vocht en damp. U zult dus geen problemen krijgen met schimmels die zich onder vochtige omstandigheden vaak ontwikkelen. De levensduur van een spanplafond in een vochtige ruimte is daarom gelijk aan die van een spanplafond in de woonkamer of een kantooromgeving. En er is, net als bij een normaal spanplafond, weinig onderhoud nodig om het nieuwe plafond mooi en goed te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals u hier kunt zien is er dus heel veel mogelijk met een spanplafond. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden met u door te spreken.

Direct contact opnemen →