Strak akoestisch spanplafond

Akoestiek probleem verholpen

Deze mensen hebben het woongenot verbeterd met een prachtig akoestisch spanplafond in de eetkamer en woonkamer met open keuken. Dit akoestische plafond hebben we ook voorzien van akoestische isolatie om de akoestiek optimaal te verbeteren.

Slechte akoestiek kan heel storend zijn en daarmee van invloed zijn op de sfeer en het comfort van een ruimte. Daarbij kan slechte akoestiek ook zorgen voor geluidsoverlast, slechte concentratie en zelfs lichamelijke klachten als hoofdpijn. We spreken dan van een akoestisch probleem.

IMG_20151223_105741-min

IMG_20151223_134816-min

Slechte akoestiek in huis

Bij het woord akoestisch probleem denken we vaak aan een grote hal, bedrijfspand of bijvoorbeeld een trappenhuis, maar ook in huis kunt u last krijgen van een akoestisch probleem. Vooral in ruimtes waar weinig geluidsabsorberende elementen aanwezig zijn, zoals in de keuken kunt u last krijgen van weerkaatsing van geluid. Zoals in dit huis.

IMG_20151223_135231-min

IMG_20151223_135237-min

Doordat de keuken hier overgaat in de woonkamer hadden de bewoners ook in de woonkamer last van slechte akoestiek. Door het aanbrengen van akoestische isolatie en een akoestisch spanplafond hebben we dit kunnen verhelpen.

Het plafond is voorzien van inbouwspots, LED strip en er zijn voorzieningen gemaakt voor de prachtige hanglampen.

Vragen over akoestische problemen?

Herkent u de situatie in dit huis en denkt u dat u ook last heeft van een akoestisch probleem in u huis? Wij komen graag eens bij u langs om u vrijblijvend te adviseren. Maak direct een afspraak, wij komen dan op korte termijn bij u langs.

You Might Also Like