Zwart spanplafond in kantine bedrijf

Waarom kiezen voor een zwart spanplafond?

Een zwart spanplafond biedt verschillende voordelen. Wij zetten ze graag op een rijtje voor u:

  • Stijlvol en modern uiterlijk: Zwart is een tijdloze kleur die vaak geassocieerd wordt met elegantie en moderniteit. Een zwart spanplafond kan de uitstraling van een ruimte direct verbeteren en een eigentijds karakter toevoegen.
  • Verbergt onvolkomenheden: Zwart heeft de eigenschap oneffenheden en gebreken beter te verbergen dan lichtere kleuren. Dit kan handig zijn als er bijvoorbeeld sprake is van leidingen, bedrading of andere structurele elementen die u liever niet zichtbaar hebt.
  • Ruimtegevoel: Een zwart plafond kan optisch de ruimte kleiner doen lijken. Dit kan gunstig zijn in grote ruimtes waar u een meer intieme sfeer wilt creëren.
  • Contrast en diepte: Zwart vormt een sterk contrast met andere kleuren en elementen in de ruimte. Dit kan zorgen voor een mooie diepte.
  • Akoestische eigenschappen: Spanplafonds kunnen ook dienen als akoestische elementen, en een zwart spanplafond kan helpen bij geluidsabsorptie. Dit is vooral handig in ruimtes waar geluidsdemping belangrijk is, zoals theaters, bioscopen of vergaderzalen.
  • Duurzaamheid en onderhoud: Spanplafonds zijn over het algemeen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Een zwart plafond kan vuil en vlekken beter camoufleren dan lichtere kleuren, wat het onderhoudsaspect ten goede kan komen.

Tevreden klant

Onze tevreden klant vertelde graag over een zwart spanplafond in de kantine van zijn bedrijf:

,,Soms doen foto’s geen recht aan het werk wat gemaakt is. In de kantine van ons nieuwe pand is het plafond gerealiseerd door Albert Leussink van Spanplafond Totaal. Werkelijk prachtig met een mooie lichtbaan erin. Een zwart plafond is weer eens wat anders. Fantastisch Albert. Bedankt.”

You Might Also Like