Verbluffend resultaat


Wat een verbluffend resultaat. Ik had niet verwacht, dat het mogelijk zou zijn om zo’n super mooi, strak, plafond in onze doucheruimte te krijgen. De verlichting is ook fantastisch. Top product.

Echt een fijn bedrijf


Echt een fijn bedrijf, goede adviezen en een duidelijke offerte met een goede prijs. Plafond met spotjes zijn inmiddels geïnstalleerd en ziet er prachtig uit. Ook nog een spanwand daarna besteld met de print van een Schotse hooglander. Echt heel gaaf.

Aanrader


Zeer goede ervaring met SpanplafondTotaal. Albert is vriendelijk, rustig en zeer vakkundig. Mooi badkamer plafond met spots achtergelaten. Aanrader dus!

Geweldig resultaat


Geweldig resultaat, prachtig plafond, Albert is vakkundig,vriendelijk en flexibel

Zeer deskundig


Na waterlekkage in het oude spanplafond heeft Albert op zeer deskundige wijze een nieuw spanplafond geplaatst. Wij zijn super tevreden over het eindresultaat. Spanplafondtotaal kan ik zeker aanbevelen.

Alle beloftes waargemaakt.


Een strak plafond, geen galm, gerichte verlichting. Alle beloftes waargemaakt. Snel en vakkundig geplaatst. Mooie prijs. Albert bedankt.

Nauwkeurig en netjes


Waar voor je geld! Albert werkt snel, nauwkeurig en netjes en denkt in oplossingen. We zijn super tevreden met de metamorfose van ons plafond in de woonkamer. Kortom: een aanrader!

Afspraken worden nagekomen.


Wij hebben 5 plafonds laten monteren. Zeer tevreden over de montage/afwerking, mooie Led verlichting. Afspraken worden nagekomen. Prijzen liggen vele honderden euro’s lager voor precies dezelfde plafonds bij andere leveranciers.

Zeer tevreden


Albert Leussink van Spanplafondtotaal heeft een schitterend akoestisch plafond in ons appartement aangebracht! Albert werkt zeer nauwkeurig, denkt steeds in de goeie oplossing en werkt prima samen met de andere leveranciers in onze nieuwbouw! Topkwaliteit voor een eerlijke prijs, van harte aanbevolen!