Is het plafond in uw woonkamer niet naar uw smaak, beschadigd door lekkage of gewoon toe aan een opknapbeurt? Met een spanplafond krijgt uw woonkamer meteen een frisse uitstraling. Binnen 1 dag geplaatst, geeft geen rommel en het voelt alsof uw woonkamer een complete make-over gekregen heeft. Lees meer over de voordelen en mogelijkheden van een spanplafond in de woonkamer.

Plafond opknappen

Het plafond, het blijft altijd een onderdeel van het huis wat lastig aan te pakken is. Om het te verven moet de hele ruimte leeggehaald worden en de vloer en wanden afgedekt. Dan heeft u nog een steiger nodig en is het verven zelf een heel karwei dat vaak ook nog eens een teleurstellend resultaat geeft. Zelfs wanneer u het door een professional laat uitvoeren geeft dit een hoop gedoe. Is uw plafond niet egaal, moet er schade weggewerkt worden of laat de ondergrond het niet toe om te verven dan is het een nog veel grotere klus.

Spanplafond woonkamer

In veel woonkamers is het plafond daarom een doorn in het oog van de bewoners. Maar dat hoeft niet langer! Wij van Spanplafond Totaal kunnen uw plafond namelijk in 1 dag een compleet nieuwe en frisse look geven. Over uw bestaande plafond brengen wij namelijk een spanplafond in uw woonkamer aan. Dit is een geweven doek van met een polyester coating van 12 mm dik die onder het huidige plafond wordt gespannen. Het resultaat? Een mooi strak plafond dat bovendien brandvertragend, onderhoudsvrij, afneembaar en kleurvast is.

Strak, maar sfeervol

Een spanplafond in uw woonkamer is in de eerste plaats heel strak. Alle oneffenheden, beschadigingen, schade en verkleuringen van het oorspronkelijke plafond worden blijvend verborgen onder het gespannen doek. Maar behalve strak kan een spanplafond ook heel sfeervol zijn. U kunt namelijk naar wens ook spots, verlichtingselementen, luidsprekers, ventilatieroosters, sierlijsten, plafondrozetten, gordijnkoven, etc. laten aanbrengen in het spanplafond van uw woonkamer.

Akoestisch spanplafond

Wilt u dat het spanplafond van uw woonkamer behalve lekker fris en sfeervol ook geluiddempend is? Kies dan voor een akoestisch spanplafond. Dit speciale doek bevat microperforaties. Gecombineerd met onze akoestische isolatie absorbeert een akoestisch spanplafond tot 90% van al het geluid. Alle galm in de ruimte wordt hierdoor weggenomen waardoor het comfort van de ruimte aanzienlijk verhoogd wordt.

De vele voordelen van een spanplafond

Kortom, een spanplafond in uw woonkamer biedt vele voordelen:

  • snelle montage
  • geen hak- en breekwerk
  • duurzaam
  • verbergt oneffenheden en verkleuringen
  • verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • kan worden voorzien van verlichting, sierlijsten, etc.
  • sterk
  • afneembaar

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een spanplafond in uw woonkamer? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.